Wil jij weten of jouw tekst duidelijk verwoordt wat jij te zeggen hebt?

Boek dan een gratis tekstscan.

Je bent al begonnen aan een tekst en komt niet verder?

Je twijfelt of jouw tekst duidelijk is en inderdaad zegt wat jij wilt vertellen?
Je weet niet of de tekst goed genoeg is om te posten of te publiceren?

Ik help vrouwen met het verwoorden van hun missie & passie in heldere teksten.

En ik ontvang graag jouw tekst zodat ik daar zinvolle feedback op kan geven in een gratis online sessie van een half uur

Hierin vertel ik jou:

Of je tekst duidelijk en goed leesbaar is

Welke verbeteringen je kunt aanbrengen aan je tekst.

Hoe je al je teksten kunt optimaliseren.

Wil jij gratis feedback op jouw tekst?

Stuur me dan een bericht en voeg daarbij een tekst van maximaal 300 woorden (ongeveer een A4-tje).
Ik contacteer jou dan voor een gratis online feedback sessie. 

Ik schrijf al enige tijd blogs, maar wist niet waar ik ze zou plaatsen. Inmiddels heb ik een website aangemaakt waarop de ik de blogs plaats. Ik twijfelde of mijn schrijftaal goed zou zijn. Toen leerde ik Anita kennen. Wauw, wat heeft zij mij mooie tips gegeven. Van het zoeken van een niche, naar het in clusters verdelen van de blogs. Wat was en ben ik hier blij mee.

Anita heeft me goed geholpen. Als ik weblogs op mijn website heb staan laat ik haar er nog een keer naar kijken. Zit jij vast met schrijven en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan raad ik je aan Anita je te laten helpen

Ilone Siers-Jansink

Ervaringsdeskundige pesten , AFT Practitioner in opleiding

Tijdens mijn opleiding tot Lifecoach en Kindercoach, 4 jaar geleden, kregen we de opdracht een verhaal te schrijven met een positieve boodschap. Dat verhaal diende als cadeau voor iemand anders. Mijn verhaal is een kinderverhaal geworden en hiermee had ik meteen de schrijfmicrobe te pakken. Er zijn er nog enkele gevolgd die ergens in een schuif zijn beland. Tot ik “toevallig” met Anita in contact kwam. Het leek me wel leuk om eens de mening van een expert te horen en na een kennismaking en eerste individuele sessie heb ik reeds vele goede tips meegekregen die ik nu inzet om verder te schrijven.

Anita gaat gedetailleerd te werk, neemt haar tijd, houdt rekening met wat kan aangepast worden en geeft ook mee waar het helemaal goed zit. Dus niets dan positieve feedback. Waar het me zal brengen weet ik niet, maar de weg ernaartoe is heerlijk! Het smaakt sowieso naar meer!

Wendy Devos

Neem contact met mij op

Privacy

15 + 12 =