Nieuws en blogs traject

Je wilt beginnen aan een nieuwsbrief of blog en kunt hier wel hulp bij gebruiken?

Je hebt al wat pogingen ondernomen voor een nieuwsbrief of blog maar raakt niet verder

Je twijfelt of je nieuwsbrief/blog wel duidelijk en informatief genoeg is.
Je bent niet tevreden over wat je tot nu toe hebt geschreven.
Je bent nog niet klaar om je nieuwsbrieven of blogs met een groot publiek te delen.
Je denkt dat je teksten nog verbeterd kunnen worden.
blog anita nauta

Na het volgen van een nieuws en blogs traject heb je:

De blauwdruk voor al je nieuwsbrieven en blogs.
Je eerste nieuwsbrief en blogtekst geschreven.
Foutloze teksten die goed leesbaar zijn.
Jouw doelpubliek duidelijk gemaakt wat jij te bieden hebt.
i

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

Al jarenlang onderhield ik een blog op mijn website. Alleen kwam er op een gegeven moment behoorlijk de klad in. De posts werden steeds minder en mijn inspiratie raakte ook op. Totdat ik een uitgebreid business traject volgde waarin ik de basiselementen van goede blogteksten leerde kennen. En tegelijk ontdekte ik het nut van nieuwsbrieven en zag ik hoe de inhoud van nieuwsbrieven en blogs samen hangen. In dit traject deel ik mijn schrijfervaring en al mijn inzichten met jou zodat ook jij leert hoe je moeiteloos jouw nieuwsbrieven en blogteksten schrijft.

Het traject NIEUWS EN BLOGS LIGHT bestaat uit:

1 kick-off sessie waarin we de ideale inhoud van nieuwsbrieven en blogs bespreken.
gratis werkboek zodat je meteen aan de slag kunt.
gratis tekstscan van een half uur waarin ik je feedback geef op jouw eerste nieuwsbrief/blog.
5 uur redactie van je eerstvolgende nieuwsbrieven en blogs.

Prijs: 450 euro exclusief BTW

Het traject NIEUWS EN BLOGS PRO bestaat uit:

1 kick-off sessie waarin we de ideale inhoud van nieuwsbrieven en blogs bespreken.
gratis werkboek zodat je meteen aan de slag kunt.
gratis tekstscan van een half uur waarin ik je feedback geef op jouw eerste nieuwsbrief/blog.

10 uur redactie van je eerstvolgende nieuwsbrieven en blogs.

Prijs: 700 euro exclusief BTW

Vul hier je gegevens in dan neem ik contact met je op

Privacy