Een boek schrijven

Schrijf je boek

Je wilt een boek schrijven en zoekt iemand die je van het begin tot het eind hiermee begeleidt?

Je weet waarover je een boek wilt schrijven.
Je hebt nu eindelijk tijd en ruimte om eraan te beginnen.
Je wilt dat het schrijven snel en doelgericht gaat.

In dit jaartraject begeleid ik jou met:

jouw uitgeefplan (document waarin het manuscript wordt omschreven in termen van inhoud en doelpubliek en waarin een planning wordt vastgelegd van de coachingsessies en de doelstellingen)
jouw schrijfproces en de evaluatie van jouw teksten in 20 individuele coachingsessies
tips en advies rond het persklaar maken van je manuscript
het publicatieproces (door mee te zoeken naar vormgevers en uitgevers of advies te geven over uitgeven in eigen beheer)

Al van jongs af aan droomde ik van het schrijven van een eigen boek.

Ik stelde het uit tot ik me een paar jaar geleden realiseerde, het is nu of nooit… ik volgde workshops, cursussen, las artikelen, boeken, abonneerde me op tijdschriften, volgde schrijvers en begon zelfs aan het basisjaar literair schrijven. Tot ik op een dag wakker werd en dacht: vandaag ga ik beginnen aan mijn boek.

In vier maanden schreef ik mijn manuscript dat ik nu aan het afronden ben voor publicatie. Samen met mijn ervaring als hoofdredacteur bij een grote uitgeverij en als technisch schrijver van omvangrijke projecten, begeleid ik jou met veel kennis en daadkracht bij het tot stand komen van jouw boek. En stiekem mag je best weten dat dit mijn meest favoriete traject is dat ik aanbied 😉

Klik hier om een afspraak te maken voor een gratis gesprek over dit traject