Webteksten

Schrijf je webteksten

Je weet wat er op je website moet maar je teksten raken niet af?

Je bent al vaak begonnen aan je webteksten maar raakt niet verder.
Je bent niet tevreden over wat je tot nu toe hebt geschreven.
Je twijfelt of je teksten wel duidelijk en informatief genoeg zijn.
Je denkt dat je teksten nog verbeterd kunnen worden.
Je bent nog niet klaar om je webteksten te posten.

Na het volgen van het traject SCHRIJF JE WEBTEKSTEN heb je:

Alle teksten geschreven die nodig zijn voor jouw website.
Duidelijke teksten die goed leesbaar zijn.
Jouw doelpubliek duidelijk gemaakt wat jij te bieden hebt.
Een solide basis voor verdere uitbreidingen aan jouw site.
Het juiste middel om uit te leggen waar jij voor staat.

Ik wil Anita een groot compliment geven over hoe ze mijn teksten bekijkt en aanpast, dit deed ze live en in volledig overleg met mij. Ze heeft een manier gevonden om duidelijkheid voor de lezer te creëren, en tegelijkertijd mij volledig tot mijn recht te laten komen. Mijn eigen-wijze zelf is nog steeds in tact, dus chapeau voor deze dame!

Anneke Wilbers-Halbertsma

begeleider van persoonlijke veranderingen

Na jarenlange ervaring met het redigeren en herschrijven van teksten in opdracht van derden was mijn eigen website aan de beurt toen ik zelfstandige werd.

Gelukkig volgde ik een uitgebreid business traject waarin ik de basiselementen van een goede website leerde kennen. Samen met mijn jarenlange schrijfervaring en mijn drive om mensen te helpen, leer ik jou in dit traject niet alleen hoe een goede website eruitziet maar ook hoe je de juiste teksten schrijft.

Het traject SCHRIJF JE WEBTEKSTEN bestaat uit:

  • 1 kick-off sessie waarin de inhoud van jouw ideale website wordt besproken
  • gratis werkboek zodat je meteen aan de slag kunt
  • gratis tekstscan van een half uur waarin ik je feedback geef op jouw teksten
  • 10 uur redactie van alle teksten voor jouw website

Prijs: 750 euro

(exclusief BTW)

Vul hier je gegevens in dan neem ik contact met je op

Privacy