Schrijfcoaching

Naast de workshops en trajecten die ik aanbied, kun je mij altijd contacteren voor losse coachingsessies. Daarin begeleid ik jou met het schrijven van een specifieke tekst of met een vraag rond het schrijven van teksten in het algemeen.

Je kunt mij alle mogelijke teksten voorleggen: e-books, mailings, nieuwsbrieven, verhalen, brieven, gedichten, dissertaties, speeches, pitches, slogans, missie en visie…

Je kunt bij mij ook terecht met al je schrijfvragen:

Hoe schrijf ik een overtuigende tekst?

wat is mijn specifieke schrijfstijl?
ik heb een schrijfblokkade – hoe kom ik hier doorheen?
waar vind ik inspiratie?
hoe plan ik mijn schrijfproject in?

Duur: 1,5 uur

Prijs: € 99 exclusief BTW

Vul onderstaand formulier in dan maken we een afspraak

Tijdens mijn opleiding tot Lifecoach en Kindercoach, 4 jaar geleden, kregen we de opdracht een verhaal te schrijven met een positieve boodschap. Dat verhaal diende als cadeau voor iemand anders. Mijn verhaal is een kinderverhaal geworden en hiermee had ik meteen de schrijfmicrobe te pakken. Er zijn er nog enkele gevolgd die ergens in een schuif zijn beland. Tot ik “toevallig” met Anita in contact kwam. Het leek me wel leuk om eens de mening van een expert te horen en na een kennismaking en eerste individuele sessie heb ik reeds vele goede tips meegekregen die ik nu inzet om verder te schrijven.

Anita gaat gedetailleerd te werk, neemt haar tijd, houdt rekening met wat kan aangepast worden en geeft ook mee waar het helemaal goed zit. Dus niets dan positieve feedback. Waar het me zal brengen weet ik niet, maar de weg ernaartoe is heerlijk! Het smaakt sowieso naar meer!

Wendy Devos

Vul hier je gegevens in dan neem ik contact met je op

Privacy